Začela sem v rani mladosti z ročnimi deli in s svojim lastnim izražanjem.

Trgovina

Vsi moji umetniški izdelki so unikati, primerni za najrazličnejše priložnosti (za vsakdan, kakor tudi za posebej svečane trenutke, kot je: rojstni dan, maturantski ples, poroka, pomembna obletnica itd.) ali kot darilo, pozornosti za lepši dan.

 

 

Da bi unikatni izdelek, kar najbolje odražal osebnost tistega, ki ga nosi, pri oblikovanju skušam upoštevati želje in potrebe naročnika. Rok izdelave je petnajst dni.

ALEKSANDRA VRHOVEC

Občutek za estetiko in veselje do oblikovanja sta mi bila položena v zibelko, saj je že moja mama Katarina imela unikatno poslikavo svile.

Ljubeča podpora staršev me je spodbudila h kreativnemu izražanju in tako doprinesla k temu, da sem se po samostojni razstavi perorisb podala na svojo umetniško pot. Leta 1998 sem odprla trgovino z modnimi dodatki »KATARINA SILK«, ki se je iz centra Ljubljane preselila v staro mestno jedro pod gradom in razširila v prodajno galerijo. Tu so vam na ogled in naprodaj umetniški izdelki, ki so zaradi svoje visoke kakovosti in lepote pridobili CERTIFIKAT SLOVENSKE OBRTI.

Pri kreiranju modnih dodatkov (rute, šali, itd.) in oblikovanju nakita dajem prosto pot kreativnemu navdihu in na ta način
izražam svoj umetniški talent. Vsi moji umetniški izdelki so unikati, primerni za najrazličnejše priložnosti (za vsakdan kakor tudi za posebej svečane trenutke, kot so: rojstni dan, maturantski ples, poroka, pomembna obletnica, itd.) ali kot darilo pozornosti za lepši dan.

Da bi unikatni izdelek kar najbolj odražal osebnost tistega, ki ga uporablja, pri oblikovanju à la carte skušam upoštevati želje in potrebe naročnika. Z umetniškim udejstvovanjem, ki je moje poslanstvo ter moja strast, uresničujem svoje ideje in živim svoje sanje. Se mi pridružite pri odkrivanju lepote umetniškega oblikovanja?

Pridite na Gornji trg 5 v Ljubljani ali pa me poiščite na spletu: www.katarinasilk.com

Veselim se vašega obiska…

OBIŠČITE ME V MOJEM BUTIKU
ODPIRALNI ČAS

PONEDELJEK – PETEK

10:00 ~ 19.00

SOBOTA

10:00 ~ 14:00

NEDELJA – PRAZNIKI

ZAPRTO

KONTAKT

BODITE OBVEŠČENI O NOVOSTIH

KATARINA SILK NA SOCIALNIH OMREŽJIH